Gaminátor, Gametwist, Stargames - avagy miért üldözzük a délibábot?

Miért is?

Elköltesz 3-4 vagy több 10.000 Forintot kreditvásárlásra, várod a bónuszokat de a végén úgysem nyersz semmit, hiszen mit kapsz a pénzedért cserébe? Egy nagy rakás semmit!!! Konkrétan semmit, mert hiába nyersz, a krediteket nem tudod valódi pénzre váltani! Így csak bohóckodás az egész, üldözöd a délibábot! :)

Akkor hogyan csináld, hogy pénzt is nyerhess, ne csak krediteket? (Mert én azért néhány komolyabb nyereményemet szívesen kiutaltam volna a bankszámlámra!) 

cazino-lg-60.png

Szóval rengeteg online kaszinó van, ahol regisztráció után kapok ingyen kaszinó pénzt, vagy ingyen pörgetéseket. Ha szerencsém van és nyerek, akkor a nyert pénzt kiutalahom a bankszámlámra vagy Skrill-re, vagy Neteller-re ahová szeretném.

Ha nem nyerek az ingyen pénzből, akkor meg kihasználhatom a befizetési bónuszokat. Ez azt jelenti, hogy a befizetett összeg 2-3- vagy akár 4 szeresével is játszhatok. Ez olyan mintha bemennék egy kaszinóba és a 20.000 Forintomhoz még hozzátennének 40.000-et, hogy játszak. Azért ez nem rossz ajánlat. ;)

fruitinator-share.jpg

Mérlegre tettem a lehetőségeket: ha Gaminátor krediteket veszek, akkor a pénzt csak kidobtam az ablakon, mert kreditet nem tudok kiutalni a számlámra. Viszont ha befizetek valamelyik online kaszinóba 10€-t (kb 3300FT ennyi általában a minimum befizetés), akkor akár a pénzem többszörösével is gazdagabb lehetek.

Így elkezdtem keresgélni a legjobb ingyenes kaszinó bónuszokat. Igazából a legtöbb bónuszt, ami kimondottan magyaroknak van összegyűjtve a Cazino.win oldalán találtam az online kaszinó bónuszok menüpont alatt.

Csak említésként néhány bónusz: az Energy Kaszinóba 1500Ft adnak a regisztráció után. Az LV Bet-en 5€-t. Az Unibet-nél pedig azonnal megduplázzák a pénzed. De ha szereted a közösségi kaszinókat, akkor a Casino Heroes a neked való hely.

 

Szóval regisztráltam, magkapam az ingyen kaszinó pénzt, vagy ingyen pörgetéseket és megpróbáltam nyerni. Gondoltam a nagy számok törvénye alapján az egyik kaszinóban biztosan sikerülni fog…. És hogy mi történt ez után? A következő bejegyzésből megtudhatjátok. Addig is kövessétek a blogot, és osszátok az észt, hogy más is felébredhessen a Gaminátor Matrixból. ;)